gymnasiet!

HEEjZaN alla kizar, hade faktiskt inte tänkt skriva så mycket idag, eller vi får se, det kanske flyter på :) My main reason är att berätta för er alla mina resultat för intagning till gymnasiet.

Du är antagen till val 1:
Estetiska programmet inr Teater, Kulturama Fria gymnasium på Kulturama Fria gymnasium (Virkesvägen 21, Hammarby Sjöstad) i Kulturama Fria Gymnasium

Kulturama: Din poäng:525 Int gräns: 490 Median: 550 Antal platser: 15

resten ser ut så här:

S:t Eriks: Din poäng:509 Int gräns:Alla intagna Median: 387 Antal platser: 32

Stockholms Estetiska: Din poäng:494 Int gräns:385 Median:579 Antal platser: 27

Fryshuset: Din poäng:525 Int gräns:420 Median:522 Antal platser: 15

haha jaa då vet ni det! hare' GÖTT!

hello

länge sen jag skrev nu, och jag kommer nog inte skriva mkt nu heller:p har inte hänt så mkt de senaste dagarna förutom att jag var med marcus på landet torsdag till söndag och det var chill, fast vattnet var så jävla kallt det går inte att förklara asså, typ 2 sekunder efter att man kom upp ur vattnet så börja det göra FEEEETT ont i kuken asså jag vet inte varför just där men det var kul endå haha :D idag ska ja till stan och chilla lite o kolla bio med jag vet inte HUR många blattar asså.. haha :P nu ska jag fan äta lite frukost HAJDUHAJDÅDINMAMMAÄRBLÅ!

tehle

tehle, techle, teschle, vad du vill jag ger dig, stava hur du vill, annars är du en tehle jävla gawad!

Torsdag

Tjena min kuk som är lika stor som mitt beena!

vaknade nyss och måste packa för jag ska till mörklinta med marcus imorn tills på söndag :) elr smörklittan som emelie kallar det.. Jag är sämst på packa asså hur viker man tröjor(?) HAHA ^^ och jag har 143 spänn på kortet så jag och marcus ska köpa jätte mycket gött och bli ännu fetare! =) fuck att det regnar asså, fett tråkigt.. :( men men man får väl hoppas på det bästa haha. Och innan jag kommer till marcus ska jag åka till emelie och ge henne en jäättteestor kram OM hon är hemma, för att hon e sur för att hon inte fick en igår haha^^ jadu har fan inte mer att säga utan att jag är grym på att öh dricka oboy! hejsvejs

 Är han inte söt? bilden tagen av the best fotograf in the världen(jag) :DDDDDDDDDDDDDD


Felix's hällu!

jadu runt klockan 03.00ish så ringde felix på skype och sade hällu! och jag skratta nonstop i 3 minuter! allt jag hade att säga :D

Märsta Hell Bikers

rullar in rullar ut suger kuk grillar korv lägger golv skottar snö stå i kö säg adjö

det är våran pollesi, så fuck yeah hell bikers for ever!


:o

jag har för mycket fritid asså. gick från liljeholmen till telefonplan och åkte till fruängen gick där en timme och åkte tillbaka till telefonplan och gick tillbax till liljeholmen... hahaha nörd.. det var igår det! idag har jag varit med tattarmax och jimmy i stinsen och köpt vaniljcola! mums.. not! haha och nu ska jag spela lite spel =D haha jag vurpa nästan när jag gjorde en bakåtvolt btw!! :D



 hahaha överraskaD^

shobre

amagad va mätt jag är på ostbågar nu asså.. ^^ marcus tar typ en liten tupplur så han orkar vara uppe länge haha xD har inte mycket att säga förutom det :O Hejdå! xD

vaken!

amagad asså fucking max ringer och väcker mig kl 13 DÅ SOVER MAN FAN! ;) somna typ 7 för jag spela dota med rahat(killen som aldrig sover) haha.

nu kommer randombilder =)





 lol.... hejdå =)

Insomnia

Fan kan inte sova -.-... elr jo jag somnar nog på två sekunder om jag försöker men jag vill inte, för det är kul att vända på dygnet =) fan så fort jag tänker på vissa saker är det många jag redan saknar som fan :((((((((( inge mer coola klappar med felix t.x.......................... :( <3 haha.. ska spela lite dota nu om det är någon annan som gör det haha ses :)


Hello!

Tjosan bloggen! ska börja blogga som vanligt nu igen, jag vet att jag har varit jävligt seg, men nu blir det ändring! =) 
Ja vad har hänt då? var med marcus efter skolavslutningen och JAG FICK EN DIGITALKAMERA! :DDD fyfan nu blir det bilder asså^^ nu sitter jag typ hemma och digesterar min big mac plusmeny -.-'... hihi :) knarkar sönder The Black Eyed Peas nya skiva The E.N.D (The Energy Never Dies) vilket är en helt grym skiva! älskar att de blandar mina absoluta favorit musikstilar house och hiphop till en grym fusion ;) Är det någon annan som har märkt att mycket hiphop har blivit mycket påverkat av housemusik!? som t.ex Kanye West, Flo rida.. Jag tycker det är en bra sak i alla fall! :D japp det var väl vad jag hade och säga till om typ då =) Nu ska jag titta på ett scrubsavsnitt så jag kan fördriva tiden lite mer medans jag patchar wow.. ;) ses, nu kommer lite bilder xD!

 seriös!? who knows...

 imma fuck that nigga UP!

 Jag nördar DotA! COLAN E REDAN TOM! :(

 SER DET UT SOM ATT JAG FLYGER FALLSKÄÄÄRM!? :D tog bilden upp  och ned, visst e jag knazig? :)

 så jävla rolig att jag SCHITER NER MIG! :D

Hejdå.

Fan va konstigt det känns.. Har gått på centralskolan sen jag var runt 6 år, det är som en del av mig typ.. Blir så konstigt nu när man har sommarlov och inte kommer tillbaka, utan man kommer till ett helt nytt ställe med nya personer.. Och det kommer väl säkert bli skitkul, men fan vad jag kommer missa det här stället lite granna.. Tack för allt alla sköna personer och fuck er alla osköna personer :D har varit jävligt kul att lära känna alla och få många kompisar. Jag vet ju att vi kommer hålla kontakt via internet och telefon och så, men det är ju inte samma sak som att träffa alla i skolan varje dag, och jag vet att det inte är många jag kommer att träffa eller bruka träffa utanför skolan :/.. Jag tänker inte skriva upp några namn eller så för jag är rädd att jag glömmer någon hehe, men tack för allt även om folk är dumma i huvet ibland :). Kommer aldrig glömma åren på central! alla ska få jätta många kramar imorn!!!!!!!!!!!!!!<33

BILDER FRÅN BALEN! =)

     
                        

 
NU BÖRJAR JAG SE FÖRSTÖRD UT, MEN DET BJUDER JAG FAN PÅ!!! :D                                        
         hahaha hanna^^
 

Snart fredag! :D

Hejsan alla KISAR! jag är en glad prick på 15 vintrar och jag gillar långa promenader på stranden och att stå i trädgårn' och ränsa ogräs. Om du vill impa på mig dyker du upp med en kärleks-rulle och lite hemlagat!

...................... Varför skrev jag det där.....? det får bli som ett.. Ja vad ska man säga, olöst mysterium! så ni får sitta där och klura ett tag!!!!!!

jaaaaaaaaa dagarna går fan fort nu asså.. Men endå inte! det är ju en hel VECKA kvar till lovet!!!"#¤%&/() Men det är ju inte så mycket......... Jaja skit samma, nu är väl typ planen att jag ska berätta vad jag har gjort de senaste dagarna!? OKEJ DÅ, jag gör väl det. hihi :) Öhm ja i måndags åkte jag till liljeholmen för jag skulle ha intagningsprov nästa morgon (nervöstnervöst) och då gick jag runt och vettefan va jag gjorde jag gick typ vilse kan man säga, men jag håller mig till detta sjuhelvetes smarta öh ja uttrycket elr jag vettifan va de e :o ; Om du inte bryr dig om vart du är så är du inte vilse!!!!!! Och precis så var det för mig! :) och nästa dag(tisdag) hade jag intagningsprov till gymnasiet, och det gick väl.. bra? elr ja vet inteeeeeeee >.< haha hoppas det iallafaaall! jaja och samma dag var jag med Emelie och usch så dryg hon var jävla datanörd så jag gosade med katterna istället.. :$ HAHA, ja och i onsdags så var jag med marcus och sen sov jag över där och vi låg uppe till halv 4 och snackade om våra privata delar.. :O elr nja inte riktigt men vi prata :D var JÄÄÄÄÄÄVLIGT trött idag asså sov typ 3 timmar när jag kom hem och det var skööÖöÖöönt! och idag var vi på august strindberg muséet och kollade på hans gamla möbler i hans gamla lägenhet det "blå tornet" som det kallas.. Jäättee kul var det där. not. Efter deeeeeeeet så gick jag och Dennis runt och vafan gjorde vi typ spela guitar hero och satt i massagestolar... :S haha det var ju lite skoj, sen sov jag på tåget hem oxååå, aaaaah skööönt :DDDD Ja nu får ni se en elr kanske 2 bilder av söta jag för jag e så jefla söt i min nya keps 8-D!

 OUH  COOLASTE KILLEN I STADEN JAOOO hahaha

HAHAHAHHAAHHHHHHAHAHHHAAHHAHAHA
AHAHAHAHAHHHAHAHHAHAHAAHHHAAHHHAHAHAH JAG SKITER I OM MARCUS SKÄMS!!!!!!! :DDDDDDDDD

 DARKNESSSS FÖRFAN!!! haha onödigaste bilden 3v3r!!! :D

RSS 2.0